Dutch GeoSolutions biedt een totaaloplossing

Van engineering tot en met de uitvoering. U houdt het hele proces in één professionele hand, met als voordeel: een professionele aanpak, korte lijnen, directe communicatie en snelle uitvoering.

lees meer
Product shot

Design & Engineering

Het hart van de Dutch GeoWall bestaat uit een ingenieuze kern van natuurlijke microvezels, die nauwgezet worden verbonden tot een specifieke vezelstructuur. Deze structuur maakt de GeoWall uiterst effectief in het beheren van trillingen. Deze structuur maakt de GeoWall uiterst effectief in het beheren van trillingen. Elk element heeft een gladde, vlakke buitenbekleding die bijdraagt aan de effectiviteit en duurzaamheid. Het speciale Dutch Geo Ophangsysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige ophanging aan de fundering. Ze voegt een extra flexibele schil toe en verbindt de elementen tot een naadloze wand.

Productie & Voorraad

De Dutch GeoWall, vervaardigd uit een topselectie van hoogwaardige materialen, staat garant voor een optimale absorptie van de trillingen. Door de elementen met vakmanschap en volledig op maat te produceren, voldoen deze volledig aan de eisen die op het gebied van trillingsabsorptie aan projecten worden gesteld. Dutch GeoSolutions stelde zich bij de ontwikkeling tot doel dat de Dutch GeoWall in elk project en onder alle omstandigheden diende te voldoen aan de ter plaatse gewenste eisen op het gebied van het absorberen van trillingen. Cruciaal is dat de Dutch GeoWall niet alleen de trillingen effectief beheerst, maar eveneens transformeert.

VoorraadbeheerVoor het snel bedienen van klanten die direct een oplossing nodig hebben, houden wij in ons magazijn altijd een ruime voorraad aan basiselementen aan. Ook houden wij de grondstoffen op voorraad om de elementen snel te kunnen fabriceren.

Production

Uitvoering

Elk project is maatwerk. De Dutch GeoWall wordt aangepast aan de specifieke eisen van het project en van zijn locatie. De GeoWall beschikt over verschillende parameters waarmee wij kunnen variëren. Uitgangspunt is dat alle Dutch GeoWallelementen draagkrachtig zijn en slank in omvang maar bovenal de trillingen tot bijna 0 mm/s reduceren. In 80% van de situaties wordt de extreem hoge trillingsreductie bereikt door een GeoWall van slechts 1 meter diepte en 15 cm breedte. De beperkte plaatsingsdiepte en de slanke omvang van de elementen zorgen voor een eenvoudige installatie. De elementen zijn ook onder wegen te plaatsen.De uitvoering wordt verzorgd door geaccrediteerde aannemers, die zorgdragen voor een professionele uitvoering. De Dutch GeoWall is tijdens de volledige levenscyclus vrij van onderhoud.

“Deze baanbrekende technologie levert een trillingsvrije toekomst.”